Rezultatele cautarii tale

Amenajare clasic-romantică, creată de designeri români!

Postat de credo.admin in data de 19 februarie 2018
| Blog
| 0

Un decor ce amintește de măreția vechilor castele poate fi „mulat” cu succes chiar și pe cerințele unui apartament.

Ești un spirit conservator, îndrăgostit iremediabil de farmecul unor epoci apuse? Un design în stil clasic, cu accente romantice, poate fi cea mai potrivită alegere atât pentru tine, cât și pentru aceia care aspiră la o eleganță care să nu pălească odată cu trecerea timpului.

Un fragment de istorie

Conceptul de design din imagini, realizat de către reprezentanții biroului autohton Studio InSign (parte a grupului Noblesse), reușește să demonstreze că stilul clasic rămâne unul actual și poate fi integrat cu succes nu doar într-o vilă (istorică), ci chiar și într-un apartament. „Prin realizarea acestui design de interior clasic am dorit să ne întoarcem în timp și să recreăm un fragment din istorie. Am mizat pe mixuri de culori caracteristice stilului clasic, precum vernil, nuanțe pământii și accente de albastru”, notează autorii proiectului. Produsele utilizate în acest proiect de design fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

Căldură și intimitate

Livingul a fost conceput ca un spațiu deschis, integrând atât o mică bibliotecă, cât și un birou. Pentru a crea un ambient deosebit, în decor a fost inserat un șemineu pe lemne, în fața căruia se găsesc două fotolii și o măsuță de cafea desprinse parcă din alte vremuri. Atmosfera este completată de tapetul cu model floral, în nuanțe de crem, dar și de elementele aurii ce conferă strălucire decorului – ramele oglinzilor, corpurile de iluminat sau ramele fotografiilor.

Nuanțe pământii și crem

În dormitor, centrul atenției este patul din lemn masiv, cu tăblie capitonată cu satin crem, deasupra căruia tronează o pictură în ton cu restul decorului. Celelalte corpuri de mobilier sunt din aceeași gamă, nuanța închisă de lemn lăcuit armonizându-se perfect atât cu tonurile deschise de crem, cât și cu accentele de vernil din încăpere.

 

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va aparea pe website.

 • Cautare avansata

 • Reseteaza parola

 • Calculator rate

 • Contacteaza-ne

  Calea Calarasilor, nr. 134, sector 3, Bucuresti

  0753.095.601

  021.321.10.20

  office@credoamg.ro